Ja, det har trukket lidt ud, det at få skrevet noget på min fake-blog. Men nu går jeg i gang.
 
Jeg er faktisk lidt rystet. Forstået på den måde, at, den kendsgerning at man forlader landet for en periode, ikke ser ud til at gøre nogen forskel overhovedet i lille Danmark, ja, nærmest tværtimod.
 
Jeg er rystet over:
  • NP klarer sig bedre og bedre. Har lige fået en større ordre til Belgien. Decludec kommer hjem.
  • Esbern Snares løbet sætter deltager rekord, selvom vejret ikke var noget at tale om, jeg mener, hvem har afsløret at jeg ikke er i DK.
  • KaCC kører som aldrig før, masser af aktiviteter, masser af nye medlemmer. Var jeg virkelig sådan en stop klods….
  • Vejret…. Nej, det vil jeg ikke kommentere….
  • Jeg kunne blive ved….
  • Min familie bygger terrasser og flytter rundt omkring, uden min medvirken…..
  • Min kære nevø bliver afdelingsleder, eller lign….. Hvordan kan det ske, uden jeg er der til at spørge til råds…
  • Min onkel bliver Spansk autoriseret udlejer …..
 
Misforstå mig ikke, jeg er da glad for at det går godt i DK, men havde nu alligevel troet, at …..
J
 
Nå, men så vil jeg fortælle lidt om, hvad der sker herude.
 
Det er blevet varmt, rigtig varmt. I øjeblikket lægger den omkring 30-32 C og de erfarne siger, bare vent…. Det bliver varmere. Så jeg venter, kan ikke gøre så meget andet.
 
Er tilbage ved tastaturet, efter et par dages pause. Det kniber virkelig at få skrevet denne gang.. øøøhhmmm. Et par psykologer kunne sikkert få en del ud af det. Eller også er det bare fordi,. Der sker så forbandet meget, at jeg ikke rigtig kan overskue at få det hele med. Prøver.
 
Vi havde jo familieweekend i maj måned. Det er en weekend som TAC (Tianjin Adventure Club) arrangerer, og i år var vi 120 mennesker på tur. Som Lise sagde (hovedarrangøren): Første år var vi 30, sidste år 50, nu 120 og næste år bliver turen aflyst
J.
 
Det er e weekend, hvor vi tager til den del af The Great Wall, som ligger i Tianjin Provinsen. Det er ca. 130 km nord for byen, midt i bjergene. Faktisk det område, som vi også cykler meget i. Så vi er en del, der efterhånden kender området ret godt. Weekenden består af forskellige aktiviteter og middag lørdag aften. Aktiviteterne er Hiking, barnestols-kapgang, samt MTB. For MTB er der så tre sværhedsgrader, Beginners, Mushies, Toughies. Jeg skulle lave ruter for toughies. Det betød at Jesper og jeg tog en weekenden deroppe, et par uger før familiyday. Vi havde forberedt os via Google Earth, og skulle så afprøve ruten.
Det var skidesjovt. Bruge en hel weekend i bjergene, sammen med sin MTB, og så bare finde ruter. Fedt. Ofte sker der det at man finder en rute via Google Earth ind i en dal, man kan ikke helt se om sporet går over i den næste dal eller ej. Det er bl.a. det man skal ud at tjekke, samt om der lige pludselig er bygget en dæmning, motorvej, by eller lignende. Der er jo hvis aktivitet i Kina. Mange gange viser enden af dalen sig at være….. ja, enden. Man kan simpelthen ikke komme videre, med mindre man har reb, manchete, økser og alt muligt andet med. Så er det med at vende om og prøve en anden vej. Hhhmmm. Det tog os faktisk en hel weekend at finde et nyt spor, men så har vi jo også det. Og det er blevet kørt en del gange siden.
 
Weekenden gik super godt, med varmt vejr den ene dag, og ca. 25 grader den anden. Lækkert og en god succes. Alle var glade. TAK TAC.
 
Så opstod weekenden, hvor vi var nogle ældre herrer, nå nej, unge knægte, der skulle til Shanghai og se F1. Juhhuuuu. Der var store forventninger.
Vi tog flyveren derned, og da taxaen nærmede sig vores hotel, kørte den op foran Hilton, hvor den billigste bil foran, var en Porsche Cayenne. Der stod ferrarier, Jaguar og maseratier side om side. Vi kiggede på Jesper, der havde bestilt hotelværelser, men han beroligede os, og fik taxa chaufføren til at køre lidt videre, der lå så vores hotel. Et ganske nydelig og pænt hotel. Det var vi tilfreds med. Da vi næste morgen gik på jagt efter morgen mad (ikke kinesisk), så vi Hamilton komme ud fra Hilton og stige ind i en bil af bedre klasse. Han skulle jo ud på banen og køre tidskørsler i dag… Vi ses derude.
Efter morgen mad på Element Fresh var vi klar. Efter en time i Subway var vi ved banen.
Det første vi registrerede var lyden, lyden af disse motorer, der kan få en bil på 7-800 kg til at flytte sig temmelig hurtig. Vi blev endnu mere drenge end vi var i forvejen. Peter havde taget Oskar med, en gæv 6 åring halvsvensk super dreng, der tog os alle med storm. Ham var der altså lige så meget gang i, som i disse før omtalte motorer.
 
Lad mig bare sige det med det samme, det var utrolig fedt at se disse maskiner komme buldrende, for f…. de kører stærkt, og hele stemningen var bare international sitrende.
 
Vi fik set tidskørslen, F1-babes, biler og alt muligt andet. Tilbage til Shanghai, op i det 492 meter høje øl-oplukker-tårn (hvis nok det andet højeste i verden, set bort fra alle mulige TV spir). I byen og spise, drikke lidt og så i seng. Vi skulle jo op til løbet dagen efter.
Igen ud til banen og så ellers bare nyde stemningen. Endnu mere sitrende, endnu mere tense, endnu mere forventningsfuldt. Der var varslet regn hen ad eftermiddagen, og dem der så løbet, vil vide at netop regnen gjorde løbet til en spændende affære. Med dækskifte konstant, uheld, der splittede og samlede feltet og overhalinger og godt kørsel.
Wow, så var det ovre, tilbage til hotellet og til Tianjin næste morgen. Super weekend, tak til alle.
 
Galla show
Så var der inviteret til Dansk Galla Middag i Beijing. Det var en række danske firmaer, der havde sponsoreret festen og NP betalte vist for indgangsbilletten. Tilbage var der bare at betale 1000 RMB for et ret godt hotelværelse på Galla hotellet og vi var klar til Julie, Thomas Helmig, Master Fatman og en mere….
Jeg tog hurtigtoget til Beijing (I ved, det der kører 333 km/t) så det tog ikke lang tid. Jeg fik mig checket ind, fik det fine puds på og var klar. Efter kort tid, var vi alle dukket op, festen startede med Danske konferencier, taler, god mad og lækker vin. Glad for at de ikke serverede traditionelle kinesiske retter.
Jeg var lidt i dårlig single-humør den aften, med alle de par, der vimsede omkring, så på et tidspunkt ville jeg lige have lidt ro, og gik op på værelset. Her faldt jeg vist i søvn, men vågnede da igen, og tænkte, jeg burde gå ned at se lidt til Thomas og Julie. Det er vel trods alt ikke hver dag de gæster Kina. Jeg fik en lang næse, efter min forholdsvis dårlige timing. Da jeg kom ned, var koncerten netop forbi, og alle gik rundt med et veltilfreds smil. Det havde åbenbart været godt. Da folk spurgte, hvad jeg synes, gav jeg dem sådan set bare ret. Orkede ikke lige at forklare….
 
Næste morgen var der hyggelig sammenkomst omkring morgenmaden på hotellet og på vej hjem kørte Amir og jeg til Beijings kunstner kvartet, 798, og så på området.
Det er et dejligt stille område, med masser af cafeer, kunst, sjove og skøre ting. Bestemt et besøg hver. Det startede vist oprindelig i en af Beijings fabriksbygninger, Nr. 798 (der stod stadig gamle DDR drejemaskiner) af nogle eskravagante kunstnere. Nu, hvor det hele er blevet lidt mere klommercielt, med billeder op til 300.000 RMB og sikkert mere, så er de ikke-kommercielle kunstnere flyttet et andet sted hen. Man skal jo ikke tjene penge på kunst, før man er død. Føj.
 
Mallorca, eller 150 km nord for Tianjin
 
Omkring 1. maj havde jeg lavet en aftale med Radek, vores Tjekkiske MTB ven i Beijing, at jeg ville køre med Beijing drengene på landevej nord for byen. Det var heldigvis fhv. tæt på Tianjin, og jeg besluttede at tage derop.
I ugen op til havde jeg taget mig sammen til at gå op til teoriprøven, for at erhverve mig kørekort i Kina. Det lykkedes mig at bestå, og torsdag fik jeg mit kørekort, fredag fik jeg en midlertidig Ford S-max, fredag aften var vi til Jettes fødselsdag og lørdag morgen kl. 5 daffede jeg af sted mod startstedet for vores landevejstur med Amirs GPS, som jeg havde lånt. Desværre havde Amir glemt at informere om den kode, som GPS’en havde brug for, hvilket betød at jeg måtte intuinere mig ud af byen på 7-8 mil. indbyggere og finde startstedet. Heldigvis var jeg i god tid, så det lykkedes. Hold op hvor var det en lækker tur. 30 grader, pære træer, der blomstrede, klipper og bjerge og fede gode landeveje. 100 km og 1500 HM, jo krampen sad der de sidste 20 km, så det var en god herretur. Hold kæft mand, jeg bor jo 150 km syd for Mallorca, hvor heldig kan man være.
 
21 km
 
21 km lyder ikke af meget, men når man skal løbe, og knap halvdelen er på The Great Wall, samt i tilstødende små bjerglandsbyer, og man kun har løbetrænet 3 gange, så synes jeg faktisk det er hårdt nok. Men Jesper Ravn og jeg tog derop, til vores kendte mur, fandt et hotel til 75 DKr for et dobbeltværelse, og gjorde os klar til løbet næste morgen.
Det blev en rigtig flot, hård og lækker dag. God stemning og hygge. Jesper fik en fantom tid, og blev samlet 6-8 stykker. Jeg løb vist på 2’25 og var godt tilfreds. Ingen smerter eller skader i benene. Det var i øvrigt DIF og Topas rejser, der havde arrangeret, så der var en vist dansk Ecco-islæt.
 
Besøg fra DK
 
Så fik jeg endelig besøg fra Danmark, med det pust af nyheder og glæde det giver. Lars kom ud for at se til mig, dejligt. Så den næste godt uges tid, gik med MTB cykling i Ji Xian: Lars skulle prøve vores gode ruter og se lidt af Kina nordlige seværdigheder. Det pudsige var at vores kære projektleder Lars Holmgaard kender Jens Olesen, som jo er en gammel kending af Kalundborg CC og af Lars og jeg. Jens og familie var således ude at besøge Lars og Jette og lige pludselig sad vi alle tre på ryggen af en MTB og kørte bjergspurt på nogle kinesiske grusveje, langs fra alt lov og civilisation. Fedt, og meget pudsigt.
Lars og jeg tog så et par dage til Qingdao, en turist kyst by, der ligger ca. 500 km syd for Tianjin. Det er i øvrigt der, det mest kendte øl i Kina kommer fra. Vejret var ikke super, men vi fik set OL 2008 havnen, og kørt noget MTB lidt nord for byen, hvor der er mange lækre bjergområder. Bl.a. fandt vi en lille sti, der steg med ca. 25 % over et pænt stykke. Så den bed lidt.
En anden pudsig oplevelse dernede var, da vi stod og diskuterede med det kinesiske militær, om man måtte køre på MTB overalt i Kina eller om man ikke måtte (har siden lært, at det ikke kan betale sig at diskutere med det kinesiske militær), mødte vi en ældre herre ligeledes på MTB. Da vi havde snakket lidt engelsk med ham, kunne vi se at der på hans trøje stod Århus-København. Så snakkede vi dansk med ham. Pudsigt. Det viste sig han boede i Qingdao, var kinesisk gift og havde gjort business herude de sidste 10-15 år. Ham fulgtes vi med og senere kom vi i cykel snak og han havde da kørt lidt licens, og kendte også nogle af de gamle koryfæer. Meget pudsigt. Da vi så snakkede lidt mere MTB, og jeg nævnte de kendte ansigter i Kalundborg, Leif Jørgensen, Henrik, Michael, Allan, spurgte han, om jeg kendte Michael Grønbæk. Jo sagde jeg, sådan lidt. Nå, men når du ser ham igen, så hils fra hans far. Enormt meget pudsigt. Hvor stor er det lige jorden er, ikke ret stor nogle gange.
Vel hjemme igen fra Qingdao, to vi et par hygge dage i Tianjin, hvor temperaturen havde sneget sig op på 40 Grader. Puh det var varmt. Vi fik set Dragon Boat race, fik kaffe på Starbuck og mødte en sød Kinesisk pige, samt set lidt af byen.
Da Lars tog hjem, gjorde vi ophold i Beijing og så Tiananmen Square, Den forbudte by, samt sommer paladset. SÅ var der tid til de obligatoriske tøj-handleri i Silk Street, så kunne Mette også blive glad.
Tak Lars, for besøget, tak for samværet ….. dejligt, og ja, hjemveen blussede op, da man så sad der lidt alene igen…
 
Inner Mongolia
 
Endelig oprandt den store dag, hvor vi alle skulle af sted og køre cykelløb i Inner Mongolia. Det er jo et løb jeg har hørt de andre tale om i et lille års tid. Alle talte varmt om løbet, så selvfølgelig skulle vi derop og køre. Det blev en lang køretur. Vi var total 5 biler, der kørte derop, ca. 8-900 km på motorveje, grusveje, landeveje, og hullede veje. Det tog lang tid, ca. 16-17 timer. Puha…. Kan huske, da vi havde kørt et par timer nord for Beijing, og Grassland samt de øde stræk, så småt var begyndt at dukke op, kunne jeg se at vi stadig manglede at køre 500 km. Jo det er store forhold og afstande deroppe.
 
Det blev et fedt løb, med lækkert vejr, godt sammenhold og helt anderledes landskab og ruter at køre. Selve ruten, var lidt landevejsagtigt, altså hurtigt og ikke særlig teknisk. Det gjorde da også at min erfaring fra vejen, og det at ligge på hjul, kom mig lidt til gode. Jeg fik placeringerne 3, 4, og 4, og blev sammenlagt 4. Ganske godt tilfreds. Nedenfor har en af deltagerne skrevet en mindre beretning fra løbet, så det har jeg hugget råt.

 
Beretning af Daniel Carruthers
 
                     Date: Fri Jul 02 2010
·
Holy Brother's Wang Lei powered away on the fast 48km grasslands course to win over team-mate Feng Kuanjie at the line. The winning time of 1hr 34mins was over six minutes faster than 2009. We appreciate QQride sharing with us the first-hand photos from the race.

 
image001
the race took place on the grasslands of Inner Mongolia. Photos courtesy QQride.com
 
image002
weather was perfect for a MTB race in Inner Mongolia. Photos courtesy QQride.com
 
image003
Riders have headed to Inner Mongolia from all over the world. Photos courtesy QQride.com
 
Third place getter was Jim Knudsen from Denmark who trailed the Holy Brother's dynamic duo by just 60 seconds and Knudsen looks like he is the main threat to Holy Brother's progress at the Genghis Khan MTB Adventure organized by Nordic Ways. In the women's category, Cheng Shao Shao (China) rode well passing alot of the men to get a time of 1hr 50mins to win over Jennifer Hillman (Canada) who trailed by just over two minutes. Lin Ying (China) finished 3rd with a time of 1hr 56mins.
 
image004
Inner Mongolian wrestling. Photos courtesy QQride.com
 
image005
local Mongolian cowboys - get these guys some bikes! Photos courtesy QQride.com
How it unfolded It was a very dry day with dust being kicked up everywhere. Riders lining up at the start-line were already tasting the dry dust that would only worsen once the gun went and the dust cloud created by the leaders. It was a very fast start to tackle the first steep climb of the day that served to sort out of the riders quickly. A group of about 10 riders went clear at the top and shot down into the sweeping grasslands valley. Feng Kuanjie (Holy Brother) was the first to attack and went off the front on his own. The increased pace shelled a couple more riders and before long it was mostly a test of time-trialing skills to reach the finish-line.  Wang Lei and Feng Kuanjie rode away with the race, leaving the rest to battle it out for the minor placings.
 
image006
The Mongolian fashion parade to welcome riders
 
image007
Photos courtesy QQride.com
 
image008
Photos courtesy QQride.com
 
An entirely global race with people from different places around the world and five non-Chinese riders are in the top 10.
 
image009
Mens podium - Holy Brother duo Wang Lei and Feng Kuanjie, Jim Knudsen from Denmark. Photos courtesy QQride.com
 

It came down to a frantic sprint finish among the lead group of 12 riders at the end of the 48km stage and the red clad Holy Brother trio took the spoils going 1-2-3, with Cui Hao taking the win ahead of Feng Kuangjie and Wang Lei. Jim Knudson (Denmark) continued his strong showing coming in fourth just ahead of a charging Bjorn Lind (Sweden).
 
image010
Welcome to Inner Mongolia!
Holy Brothers Trio take Top Three
 
Daniel Carruthers (Champion System) showed a dramatic improvement on his 18th placing during Stage one to round out the top six. How it unfolded Riders were greeted with warmer conditions today on the Inner Mongolian grassland plains (high of 33 degrees) and close to 50 starters tackled the 48km course that traversed a mixture of gravel, dirt, sandy and bumpy grassland routes to make for quite a technically challenging race at times; especially with the sandy sections that was akin to skiing on bikes! The pace at the start was electric and once onto the dirt track, riders slotted themselves into position to ride single file but two abreast as the tracks had rough grass in the middle.
 
image011
Daniel Carruthers feeling great and riding strong. Photos courtesy QQride.com
After 10 minutes of racing, Carruthers from Champion System initiated the first attack and went off the front for a few minutes, however Feng Kuangjie and several others chased the Champion System rider back. This move served to split the field and a breakaway group of 13 riders formed and powered away. Bertrand Jouve (France) was unlucky to suffer the misfortune of a puncture and dropped out of the lead group. There was only one major climb during Stage two, and Bjorn Lind (Sweden) launched a vicious attack up the steepest section to open up a substantial gap that had the Holy Brother Trio working very hard to catch. Going over the top of the climb, the lead group was whittled down to six riders with the rest in ones and twos. However, due to some committed riding by the remaining six riders, the lead group eventually swelled back up to 12 riders! Some of the tricky sandy sections along the trail threatened to split the group up again, but somehow all 12 riders managed to stay together to duel it out, heading into the wind at the long, straight 3km finish on sealed road. At times, the jostling for position caused a few anxious moments among riders. But fortunately everyone made it through unscathed. Today's stage was especially dusty and riders were covered from head to toe. After enjoying unlimited bananas and freshly cut watermelon, riders made good use of the city square fountain for an impromptu reinvigorating shower and a way to clean the dirty bikes efficiently.
 
image012
Team Holy Brother took the entire podium - the strength of their program is really showing through. Photos courtesy QQride.com
The Holy Brother Team continue their domination of the Genghis Khan MTB Adventure put on by Nordic Ways and tomorrow's stage promises to be an epic one - 83kms - and will be a test of one's endurance and speed to complete the distance in a good time. Jim Knudsen (Denmark) could be one rider to mount any serious challenge against the Holy Brother's dynamic duo in Feng Kuangjie and Wang Lei. Bjorn Lind (Sweden) is also looking stronger as each day goes by, as is Radek Tuma (Czech) who is preparing for the Cape Epic in South Africa in March 2011. Stay tuned for the third and final stage.

An 83km Epic style racing across the Grasslands: Wang Lei wins the 83km stage ahead of compatriot, Feng Kuanjie but not before being seriously challenged all race by Three-time Olympian Swedish rider, Bjorn Lind who finished third just meters behind the Holy Brother Dynamic Duo!
 
image013
Photos courtesy QQride.com
 
How it all unfolded The short and long course competitors were all combined for a mass start in the Xiwuzhumuqin town square, making for a combined total of over 100 riders. The short course competitors were mostly Chinese, including a good number of Chinese National Wrestlers, and were riding with a misfit array of clothing including swimming trunks. When the gun went, these short course riders swarmed and sprinted on up the road in their attempt for some glory on the front of the race and some TV time. Their efforts did not last as once the race went into the technical and uphill sections on the first “mini” lap of 16kms most of them had disappeared and it was only one of these riders dressed in a t-shirt and swimming trunks who managed to stay with the lead group, even riding on the front! The bike he was riding was an old mountain bike.
 
image014
The road climbs through the downtown. Photo courtesy QQride
Nearing the start/finish line of the mini-lap, the lead group that had formed consisted of 16 riders and there was a stiff head-wind riders had to face, resulting in a lull of the pace with no-one taking charge. This prompted an attack from Champion System’s Daniel Carruthers who immediately established a good gap on the rest of the lead group, but his solo-break ended near the top of the first off-road climb when Bjorn Lind (Sweden) powered strongly up the incline to bridge the gap to Carruthers with the Holy Brother duo in tow. The trios pace was electric and they never looked back, powering to an assailable lead that Jim Knudsen (3rd place overall at the start of the day), could not answer. “I was feeling strong today and did most of the initial work getting away from the field today. For the first 50kms, I did not get much help from the Holy Brother riders,” said Bjorn Lind. “They were intent on breaking me by sending one of their riders on the attack, forcing me to chase each time. It was very tough. But the last 30 odd kilometers was much more stable and we worked together.” He further added, “My front shifter was jammed for the last 20kms and I could not change into the big gear, so had to contend with sprinting in the smaller gear!”  (Interesting info about Bjorn: previous National Swedish Cross-country skier for seven years and won two gold medals at the 2006 Winter Olympic Games. 2010 was his last Olympics and he is looking to do more mountain biking including the world famous Vasaloppet, Finnmarksturein 90km MTB race.)
 
image015
Bjorn Lind staying with the Holy Brother powerhouses . . . photo QQride
There were two Chinese riders in-between the lead trio and a group of five riders consisting of Jim Knudsen, Radek Tuma, Tu Liger (China), Bertrand Jouve (France) and Daniel Carruthers (NZL Champion System). With 30km to go, they were further joined by hard chasing riders: helmet-cam man, Keith Wayne Unke (USA), Martin Skov Lauridsen (Denmark), Xu Yen He (China) and several others. This group swelled to over 10 riders and during the fast decent coupled with the flat cross-wind section served to shatter the group – leaving five riders to go clear, including Jim Knudsen (Denmark), who was looking to get back time for his overall placing, adventure racer Martin Skov Lauridsen, Mavic Bertrand Jouve (France), Xu Yen He (China) and Daniel Carruthers all made the split. The next 20kms that followed was akin to an orienteering competition where riders had to pay close attention to where the yellow markers were placed. The course led riders in zig-zag fashion across bumpy grasslands; over sheep trails; through little vacant villages occupied by one aggressive dog (fortunately it was tied up); and four-wheel drive tracks. The final major climb was grueling with riders not only contending with a head-wind but also finding a good line through the un-marked grasslands. This further split the group with Jim Knudsen and Martin Skov Lauridsen taking off in pursuit of the two Chinese riders that could be seen further up the mountain. Knudsen put in a good finishing kick to pass both Chinese riders to finish fourth for the stage and fourth overall. “It was particularly satisfying to have finally caught the Chinese rider with only 200m to go to nab fourth place,” said Knudsen.
 
image016
The lead group (l-r) Daniel Carruthers (Champion System), Feng Kuan Jie (Holy Brother), Jiang Lei (Holy Brother), Bjorn Lind. Photo QQride
Adventure racer, Skov Lauridsen finished in sixth place. “I found today’s course suited me better than the flattish course yesterday.  I don’t do well on flat stuff and prefer lots of climbs and downhills – although today still had its fair share of flat terrain. Coming into the final 3kms on the sealed road finish, I was completely dead with that head wind,” said Skov Lauridsen.  Riders today were full of praise for the fantastic course – it was easily the best out of the three stages and riders enjoyed being in nature, riding through the endless green grass and rolling hills punctuated with the odd herd of cattle and horses.
 
image017
Top 10 results for third stage
1.       Wang Lei (China Holy Brother)
2.       Feng Kuanjie (China Holy Brother)
3.       Bjorn Lind (Sweden)
4.       Jim Knudsen (Denmark)
5.       Lu Zheng Hu (China)
6.       Martin Skov Lauridsen (Denmark)
7.       Daniel Carruthers (Champion System)
8.       Chen Tao (China)
9.       Xu Yen He (China)
10.    Bertrand Jouve (France)

Jeg tror jeg vil stoppe her. Helle Wellendorf har bedt om en deadline i morgen, eller er det for sent?, så der bliver ikke skrevet mere nu. Er i øvrigt på vej på ferie. Tager til Beijing i morgen, hvor vi møder Jesper og Marianne, og så tager vi på 8 dages Hike i Yuannan, nærmere betegnet Li Jiang, Jade Mountain og Tiger Leap Gorge. Det bliver helt sikkert spændende, og jeg skal nok skrive lidt om det næste gang. Ellers mangler jeg at skrive lidt om min brækkede tå, endnu en tur til Yakeshi i Inner Mongolia, samt en rigtig god vandrer tur på den gamle mur omkring JinShanLing og Simatei. Jeg synes selvfølgelig stadig det er sindssygt spændende at bo herude, og jeg kan mærke at man føler sig mere og mere hjemme i byen og i området. Men for fanden hvor kan man blive træt at alle de kinesere. Der er altså mange og de er overalt, i hvert fald i byerne. Gud, hvor kan man savne lille DK en gang imellem. Selvom jeg tager kig i at tænke, gud, hvor bliver det mærkeligt stille når man kommer hjem, men det er man vel selv også lidt selv herre over.
 
Det har været fedt, at en del af kollegerne er kommet herud og taget en tørn. Lars, Carsten, Michael og Allan er her stadig. Dejligt, at få snakket og hilst på. Kom bare herud, hvis der er flere der har lyst……
 
Ellers savner jeg min kære familie derhjemme, glæder mig sindssygt til at se jer alle sammen til jul. Håber vi skal have spisekonkurrence i Ris a lamande. Jeg er i gode rise-spise-træning, men der går lidt langt imellem en god danske flødesovs, så det er her i skal slå til.
 
Hygge

Til top